Kosi faia o lavalava ta'aloga

Metotia / laasaga

1. O le tino lima puʻupuʻu e tuʻuina atu i ai le ua i le pito pito i luga o le tino lima pupuu, o le puʻu i le tino lima lima, o le solo solo i itu uma e lua o le ua, o le pusa vai faʻafefe i le pito i luma o le tino lima pu'upu'u, o se poloka fa'afefe vai i tua i le pito i tua o le tino lima pu'upu'u, ma se poloka tu'ufua i le cuff, O lo'o fa'atulagaina se mea e fua ai gaioiga i luga ole poloka fa'amama.

2. O le itu pito i tua malosi o taʻaloga taʻaloga ua faʻapipiʻiina i se poloka vai, lea e mafai ona faʻafefe ai le afu i luga o le tino o tagata pe a uma le faʻamalositino, tausia le paleni o le vevela o le tino, tausia le soifua maloloina, ma faʻateleina le mafanafana o taʻaloga.O le sikafu i luga o le ua e mafai ona solo ese le afu i luga o foliga i le taimi e aloese ai mai le tafe atu i le tino.

3. Kite foliga po'o le rhombic fa'ai'uga o lo'o i ai le maualuga tu'usa'o ma le lautele lautele, o le maualuga o lo'o i le va o le 120% ma le 160% o le lautele, aemaise lava i le va o le 130% ma le 150%.E mafai ona fa'aoga le lalagaina e ufiufi ai le vaega atoa o le tino pito i luga, e aofia ai le sone e fa'atonutonu le vevela.E mafai ona fa'aopoopoina se i'aso'aso se tasi i le sone fa'atonutonu le vevela, ma o le va i le va o le i'aso'aso tasi ma le isi i'aso'aso e le itiiti ifo i le 7mm.

4. E le itiiti ifo ma le tasi le vaega o ivi'aso'aso lua e mafai ona fa'aopoopo i totonu o le sone fa'atonutonuina o le vevela, ma o le mamao i le va o le vaega o ivi fa'alua ma le isi i'aso'aso e le itiiti ifo i le 7mm.O le mea lea, o le umi fa'ata'amilo o le vaega ivi fa'alua e sili i le va o le 50 mm ma le 90 mm.

5. E mafai ona fa'aopoopoina se vaega o ivi 'aso'aso e tolu i le sone fa'atonutonuina o le vevela, ma o le mamao i le va o le vaega o ivi 'aso e tolu ma le isi i'aso'aso e le itiiti ifo i le 7mm.O le mea lea, o le umi fa'alava o le vaega ivi e tolu e sili i le va o le 80mm ma le 120mm.


Taimi meli: Iuni-01-2021